Diensten

Interieur verzorging

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving. Schoonmaken kan Ardil als geen ander. Schoonmaken kan op verschillende manieren; van inspanningsgericht tot resultaatgericht, van dagschoonmaak tot nachtschoonmaak. Of het nu gaat om een kantoor, een school, een woon- of bedrijvencomplex, een hotel, een winkel of een zorginstelling. Ardil is uw schoonmaakspecialist.

Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Onze dienstverlening stemmen we af op uw behoeften en gebouw specifieke eigenschappen. Zo krijgt u schoonmaak op maat. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke pijlers van onze schoonmaakdienstverlening.

Glasbewassing

Is alles binnen netjes en schoon? Nu de buitenkant nog! Ardil biedt glasbewassing door een team van specialisten. Al uw ramen worden professioneel gereinigd, maar dat is nog niet genoeg: Natuurlijk nemen we ook uw kozijnen, boeiboarden en rolluiken mee.

Wij adviseren u over de frequentie en methode, afgestemd op het soort gebouw, de hoogte en de locatie. Afhankelijk van uw situatie kiezen we voor de traditionele wijze of voor het tuckerpoolsysteem (telescoopbewassing). Deze methode is geschikt voor glasbewassing op hoogte, vraagt weinig ruimte en is voordeliger dan een hoogwerker.

Opleverings schoonmaak

Niets is fijner dan een schone nieuwe start. Ardil biedt u het uiterste van de opleveringsschoonmaak. Tot aan de details toe zorgt Ardil voor een brandschone start van uw nieuwe uitdaging. Dienstverlening die wij in overleg met onze klanten aanbieden en waarbij er ruimte is voor maatwerk afspraken. Alles naar uw zin!

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire hygiëne is een eerste vereiste op plekken waar mensen wonen, werken of verblijven. Ardil neemt het bestellen, leveren en aanvullen van al deze sanitaire producten voor u uit handen. Zo verzorgen wij onder andere:

  • Papierwaren
    (o.a. toiletpapier, handdoekpapier, tafelpapier etc.)
  • Dispensers
    (o.a. zeepdispensers, luchtverfrissers etc.)
  • Personal care
    (o.a. handzeep, garagezeep, shampoo etc.)

Heeft u een schoonmaakklus voor ons?

Op ons kan u rekenen! Klik op de groene knop om contact op te nemen.

Contact opnemen