Snel contact

Specialistisch
We Clean Green!
Specialistisch
Door heel Nederland

Gevelreiniging

Professional in gevelreiniging. De gevel van uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een vieze gevel nodigt niet uit om bij u binnen te lopen. U steekt natuurlijk liever tijd in ondernemen dan in het reinigen van de gevel en daarom zoekt u een professional in gevelreiniging.

Of u nu op zoek bent naar een bedrijf voor gevelreiniging in Limburg of een professional voor gevelreiniging in Friesland, Ardil helpt u door heel Nederland. Wij hebben vestigingen verspreid door heel het land en verzorgen graag uw schoonmaakklus. Gevelreiniging in Amsterdam? Geen probleem, wij klaren de klus en denken met u mee.

Zoekt u een partij die iedere vorm van vervuiling aan kan en wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag snel een offerte bij ons aan, zodat wij u een beeld kunnen geven van de gevelreiniging kosten.

Meer dan alleen gevelreiniging van uw bedrijfspand

Bij Ardil houden we van een persoonlijke aanpak. Wij voeren de werkzaamheden dan ook volledig naar wens uit. We zorgen niet alleen dat we alles blinkend schoon hebben zoals afgesproken, we doen dit ook op een moment waarop het u het beste uitkomt. Laat ons gewoon uw gewenste planning weten en we passen ons aan u aan. Ardil is specialist in gevelreiniging, maar ook voor de periodieke schoonmaak, zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffitiverwijdering bent u bij Ardil aan het juiste adres. Zoekt u een bedrijf dat gevelreiniging in Noord-Brabant of in de rest van Nederland verzorgt? Vraag dan snel een offerte aan voor professionele gevelreiniging.

Direct een offerte aanvragen

U laat graag ook uw gevelreiniging uitvoeren door een bedrijf dat met u meedenkt? Ardil is in dat geval uw partner. Omdat geen bedrijfspand hetzelfde is en geen ondernemer gelijk, gaan wij graag met u het gesprek aan. Want alleen op die manier krijgen wij uw wensen en uw verwachtingen helder. Vraagt u zich af wat in uw specifieke situatie de kosten zijn voor gevelreiniging? Vraag direct een op maat gemaakte offerte aan voor een persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op +31629033563 of vraag een vrijblijvend offerte aan via onze website.

Uw voordelen met Ardil Cleaning:

Vloeronderhoud

Een schone vloer met een egale uitstraling is een visitekaartje voor een organisatie. Dan is eens in de zoveel tijd een grondige vloerreiniging belangrijk. Op zoek naar de juiste expert op het gebied van vloeronderhoud? Wij hebben ervaring in het reinigen van verschillende vloertypes. Wij beschikken over geschoolde schoonmakers met een jarenlange ervaring die iedere vloer op de juiste manier behandelen. Van PVC en rubber, tot het conserveren van linoleum en houten vloeren tot het kristalliseren van een vloer van natuursteen en van het stoomreinigen van marmer tot het reinigen van sportvloeren.

Ardil verzorgt het schoonmaakonderhoud van jouw vloer met de juiste apparaten en materialen. Ook het in- en uitruimen van de ruimtes regelen we voor u.

Elke ondernemer stelt andere eisen aan de vloer en iedere vloer vraagt om een ander plan van aanpak. Daarom komen onze schoonmaakexperts graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen.

Dieptereiniging

Niet iedere ruimte beschikt over makkelijk te bereiken plaatsen. En plaatsen die moeilijk te bereiken zijn, zijn ook moeilijk schoon te maken. Dit is vooral bij keukens en sanitair het geval, en dat zijn nu juist de plaatsen waar extra hygiëne belangrijk is. Dat is de reden om voor dieptereiniging te kiezen. Gespecialiseerde medewerkers werken volgens een gedegen instructie met specialistische middelen en methoden. Zij verwijderen alle vervuiling en controleren de werking van jouw sanitaire installaties. Bij dieptereiniging behoort demontage van apparatuur en losse componenten en terugplaatsen ook tot de mogelijkheden.  

HACCP-normen

Bij onze werkzaamheden volgen we altijd de HACCP-normen.

Ardil raadt u bij een keuken aan om een jaarlijkse dieptereiniging te laten uitvoeren. Bij een sanitaire ruimte is het aan te bevelen dit periodiek te laten uitvoeren. Naast keuken en sanitair behoren dieptereiniging van tapijt, inloopmatten en meubilair ook tot onze specialisaties.

U bent ongetwijfeld benieuwd naar wat de kosten van dieptereiniging zijn, neem daarvoor contact met ons op.

Graffiti verwijderen

Het laten verwijderen van graffiti zorgt niet alleen voor een stralende gevel, het verhoogt uiteraard ook de waarde van uw huis, bedrijfspand en leefomgeving. En als u dit in combinatie met een coating laat uitvoeren, dan bent u ook nog verzekerd dat uw gevel nog jaren meegaat. Benieuwd naar de kosten voor het laten verwijderen van graffiti door Ardil? Neem contact met ons op zodat een van onze specialisten langs kan komen om het te beoordelen.

Calamiteiten

Calamiteiten zijn niet te voorspellen, altijd onverwacht en onplezierig. U kunt op die momenten van chaos 24/7 op ons rekenen, bij brand- of stormschade, wateroverlast of een inbraak. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en reconditioneren van opstal en inboedel.

Om ongevallen te voorkomen regelen wij zelfs op basis van weerberichten en meteoconsult 24/7 gladheids- bestrijding. Of het nu een groot, klein, ruw of glad terrein betreft: wij zitten er bovenop. Altijd een netjes terrein, een ijsvrije brandtrap en smetteloze straten.

Bestrating reinigen

Straatvegen zorgt voor schone straten, een goede indruk maar voorkomt ook problemen met de afwateringssystemen en meer. Door een straat tijdig schoon te vegen, krijgt onkruid minder kans om te groeien en het toonbeeld van de straat aan te tasten.
Wij vegen onder andere bedrijfsterreinen, recreatie- en bungalowparken, evenementenhallen en parkeerterreinen. Voor het vegen van de straten en terreinen zetten wij uitsluitend gecertificeerd personeel in dat over de juiste kennis beschikt. Kauwgom, bladeren, onkruid en meer verwijderen wij door te vegen met de juiste wagens.

Welk terrein kunnen wij voor u schoon vegen?

Op bedrijfsterreinen worden wij vaak ingezet voor het vegen van bladeren. Niet alleen zorgt een te veel aan blad voor risico’s, ook ziet dit er minder representatief uit. Verder beschikken wij ook over kleine machines die goed inzetbaar zijn voor bungalowparken en evenementenhallen.  Onze opdrachtgevers voor het machinaal vegen variëren van gemeentes tot scholen en bedrijven. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. 

Ardil Cleaning voor:

  • Reinigen van mos op alle soorten ondergronden
  • Reinigen van verkeersborden en straatnaambordjes
  • Reinigen van openbare bankjes
  • Reinigen van zonweringen
  • Reinigen en desinfecteren van vuilbakken
  • Reinigen van delicate/houten oppervlakken
  • Reinigen van bushokjes, fietsenstalling en prullenbakken
  • Reinigen van onkruid
  • Verwijderen van affiches
  • Verwijderen van wildplak