Snel contact

Schoonmaakonderhoud
We Clean Green!
Schoonmaakonderhoud
Uitgebreide ervaring

Interieur verzorging

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving. Schoonmaken kan Ardil als geen ander. van inspanningsgericht tot resultaatgericht, van dagschoonmaak tot nachtschoonmaak. Of het nu gaat om een kantoor, een school, een woon- of bedrijvencomplex, een hotel, een winkel of een zorginstelling

Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Onze dienstverlening stemmen we af op uw behoeften en gebouw specifieke eigenschappen. Zo krijgt u schoonmaak op maat. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke pijlers van onze schoonmaakdienstverlening.

Glasbewassing

Een schoon en opgeruimd kantoor zorgt niet alleen voor optimaal werkgeluk en meer productiviteit, ook geeft u een stralend visitekaartje af aan cliënten, klanten en bezoekers. Glasbewassing behoort niet tot de kerntaken van uw bedrijf. Daarnaast is het streeploos ramen wassen bewerkelijk en vakmanschap, vooral bij hoge bedrijfsgebouwen. Ardil beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand een representatieve uitstraling krijgt, en dat op een efficiënte en veilige wijze. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

Laat glasbewassing op maat uitvoeren

Elk bedrijfspand is anders en elke ondernemer heeft andere wensen. Daarnaast is de schoonmaakfrequentie van de binnenramen veelal niet gelijk aan de glasbewassing frequentie aan de buitenzijde. Wij komen daarom graag bij u langs om uw wensen over de glasbewassing te bespreken en vast te leggen in een schoonmaakplan op maat. Zo houden wij uw beglazing en de kozijnen jarenlang in de beste conditie. Als onze schoonmakers de glasbewassing op grote hoogte uitvoeren, onderzoeken we meteen voor u of er eventuele gebreken aanwezig zijn.

Uitgebreide ervaring met glasbewassing van kwaliteit

De enthousiaste en opgeleide schoonmakers van Ardil gaan voor u aan de slag om met professionele schoonmaakinstrumenten de glasbewassing uit te voeren van uw bedrijfspand. Indien noodzakelijk zetten wij hoogwerkers of telescoopbewassing in. Onze schoonmakers zijn gecertificeerd en hebben allen een VOG in het bezit. Bij de glasbewassing volgen zij de afgesproken protocollen over veiligheid, kwaliteit en planning. Door de glasbewassing regelmatig te laten uitvoeren, investeert u bovendien in het behoud van de waarde van uw bedrijfspand.

Vraag meteen een offerte aan voor glasbewassing

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor de glasbewassing binnen uw bedrijf, dat alert is en klantgericht? Dan is Ardil de beste schoonmaakpartner. Vraag meteen een offerte op maat aan voor de kosten van het glasonderhoud in uw onderneming.

Zonnepanelen reinigen

Bevuilde zonnepanelen vangen minder zonlicht op, waardoor er minder zonne-energie wordt geproduceerd. Afgevallen bladeren, vogelpoep, stuifmeel en stof zijn de voornaamste oorzaken dat zonnepanelen bevuild raken. Door uw zonnepanelen regelmatig te reinigen haalt u maximaal rendement uit uw zonnepanelen. Ardil kan met zijn specialisten deze zorg uit uw handen nemen.

Desinfecteren

Elk bedrijfspand is anders en elke ondernemer heeft andere wensen. Daarnaast is de schoonmaakfrequentie van de binnenramen veelal niet gelijk aan de glasbewassing frequentie aan de buitenzijde. Wij komen daarom graag bij u langs om uw wensen over de glasbewassing te bespreken en vast te leggen in een schoonmaakplan op maat. Zo houden wij uw beglazing en de kozijnen jarenlang in de beste conditie. Als onze schoonmakers de glasbewassing op grote hoogte uitvoeren, onderzoeken we meteen voor u of er eventuele gebreken aanwezig zijn.

De Ardil Blaster desinfecteert ruimtes waar veel mensen komen op een veilige en snelle manier zonder residu achter te laten. Het werkt niet alleen sneller dan handmatige desinfectie, het is ook betrouwbaarder. De Ardil Blaster beperkt de kans op besmetting van COVID-19 en andere SARS virussen, norovirus, MRSA en andere virussen, bacteriën en micro-organismen.

Hoe werkt het?

De Ardil Blaster heeft 3 generatoren die elk hun eigen functie hebben.

  1. De eerste generator zet de inhoud van de tank om in H2O3.
  2. De tweede generator maakt de lading van de deeltjes positief. Over het algemeen zijn deeltjes in onze omgeving negatief en trekken ze positieve deeltjes aan als een magneet. Als gevolg hiervan komen de positief geladen deeltjes overal, zelf op de moeilijk bereikbare plekken.
  3. De derde generator zet de positief geladen H2O3 om in positief geladen waterstofperoxide. Dit wordt vervolgens de ruimte ingeblazen met 3ppm waarna de deeltjes aangetrokken worden door de omgeving. De waterstofperoxide brengt bij micro-organismen een oxidatieproces teweeg. Hierdoor worden bacteriën gedood en virussen onschadelijk gemaakt. Vervolgens valt de waterstofperoxide uiteen in water en zuurstof. Het is onschadelijk voor elk oppervlak.

Toepassing

Er zijn vele toepassingen van de Ardil Blaster. Ruimtes zoals klaslokalen, vakantiehuisjes en kantoren zijn eenvoudig te ontsmetten. Maar zeker voor plekken met hoge hygiëne-eisen is de Ardil Blaster geschikt.

Bijvoorbeeld in een polikliniek waar het norovirus is vastgesteld moet gelijk alles ontsmet worden. Het ontsmetten met de hand duurt minimaal 3 kwartier, de Ardil Blaster heeft maar 3 minuten nodig. Bovendien weten we met de Blaster dat het overal ontsmet is, waar er met de hand per ongeluk plekken overgeslaan kunnen worden.

Een ander voorbeeld is een verpleeghuis. Wanneer hier een besmetting wordt vastgesteld van het norovirus zijn er dagen nodig om de hele afdeling weer veilig te maken voor de bewoners. Dit zorgt voor stress en drukte voor zowel de bewoners als medewerkers. Met de Ardil Blaster zijn we  met een uur klaar. Het is dus niet alleen betrouwbaar, maar bespaart enorm veel tijd. Tijd die besteed kan worden aan verzorging.

Deze toepassingsgebieden zijn uiteraard niet beperkt tot de bovengenoemde ruimtes. Overal waar binnen veel mensen komen en de besmettingskans hoger is, biedt de Ardil Blaster dé oplossing. Ardil geeft graag advies over uw situatie.

Bouw- en opleverschoonmaak

Als aannemer lever je projecten aan de lopende band op. Je medewerkers werken hard aan de bouw van het nieuwe pand. Zodra de bouw afgerond is, is het tijd om van start te gaan met de opleveringsschoonmaak. Hiermee zorg je ervoor dat al het vuil van de bouw verdwenen is, voordat je de sleutels aan de klant overhandigt. Wij verzorgen graag deze bouwschoonmaak voor jou. Denk hierbij aan het verwijderen van cementsluiers op tegels, het wassen van de ramen en het stofvrij maken van het pand, maar ook gevelreiniging is mogelijk. Met een schoon pand – van binnen én buiten – als resultaat. 

Wij kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar hoe dit precies in zijn werk gaat, neem daarvoor contact met ons op.

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire hygiëne is een eerste vereiste op plekken waar mensen wonen, werken of verblijven. Ardil neemt het bestellen, leveren en aanvullen van al deze sanitaire producten voor u uit handen.

Met onze hygiëne oplossingen creëert u een schone en hygiënische werkomgeving voor uw medewerkers en bezoekers. Maak keuze uit ons uitgebreide assortiment van gebruiksvriendelijke toilethygiëne producten, speciaal ontworpen om elke toiletruimte de uitstraling te geven die u wenst. 

Verbruiksartikelen

Terwijl u doorwerkt, leveren, onderhouden en reinigen we de producten en zorgen we ervoor dat alle verbruiksartikelen, zoals zeep en papier, altijd op voorraad zijn.

  • Duurzame dispensers en verbruiksartikelen
  • Full service dienstverlening
  • Montage, voorraadbeheer en frequente leveringen