Snel contact

Mobiele Truckwash
We Clean Green!
Mobiele Truckwash
De hoogste kwaliteit
Mobiele Truckwash
Bespaart kosten

Professionals

Uw bestelwagens, bakwagens en vrachtwagens schoon en optimaal laten presteren is van vitaal belang voor elk bedrijf in Nederland. De Professionals van Ardil Cleaning bieden de beste mobiele wasstraat van Nederland & België voor chauffeurs en bedrijfseigenaren. 

Een schoon en goed presterend wagenpark helpt u onderhoudskosten te besparen en uw imago bij potentiële klanten en werknemers te verbeteren. We gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en bieden de hoogste kwaliteit voor mobiele truckwash.

Een mobiele truckwash is voor uw trucks net zo belangrijk als een regelmatige olieverversing. Experts raden aan om uw truck één keer per week te wassen. Of u nu één semi-vrachtwagen wilt laten reinigen of een heel wagenpark, Ardil Cleaning levert snel en op uw gemak een deskundige mobiele Truckwash.

Waarom de Mobiele Truckwash van Ardil Cleaning?

Uw voertuigen zijn misschien wel uw waardevolle bezit en investering, en uw bedrijf kan zonder hen niet goed of zelfs helemaal niet functioneren. Een regelmatige mobiele wasbeurt van Ardil Cleaning zorgt ervoor dat de vrachtwagens efficiënt en winstgevend blijven en uw bedrijf helpt groeien. Winterse weer omstandigheden kunnen veel slijtage aan uw wagens verrichten. Zout en strooi chemicaliën hebben bewezen bijtend te zijn en roest te veroorzaken. De warmere maanden kunnen modder, vuil, uitwerpselen van vogels, takken en ander vuil met zich meebrengen die de onderdelen van uw vrachtwagen kunnen beschadigen als ze onbeheerd worden achtergelaten.

De mobiele truckwash van Ardil Cleaning komt naar u toe!

Waar en wanneer u maar wilt, zodat u kostbare kilometers kunt besparen en strakke deadlines kunt halen.

Een Mobiele Truckwash bespaart kosten

U kunt geen bedrijf runnen zonder uw bedrijfsresultaten te behouden. Investeren in een reguliere mobiele wasstraat door Ardil Cleaning helpt u op verschillende manieren te besparen:

  • U bespaart op onderhoud. Met een mobiele truckwash verlengt u de levensduur van uw wagenpark en bespaart u op dure reparaties.
  • Strooichemicaliën en vuil op de weg dat niet wordt schoongemaakt, kunnen leiden tot roest en corrosie
  • Schimmels, meeldauw of bacteriën kunnen uw chauffeurs ziek maken en van de weg houden. Daarom maken we voor u ook de binnenkant van de chauffeur cabine schoon. Uw koelruimtes worden gereinigd volgens de HACCP richtlijnen.
  • Bespaar op kilometers en verbruik. Uw chauffeurs en vrachtwagens zullen efficiënter zijn:
  • De luchtstroom rond een vrachtwagen en de aerodynamica kunnen worden beïnvloed door vuil, stof en puin. Een schonere vrachtwagen zal helpen om efficiënter te rijden en te besparen op kostbare MPG’s
  • Ons professionals van Ardil Cleaning komen naar u toe, of het nu op uw terrein is of bij een wasstraat. Wij nemen het gehele beheer over van uw wagenpark en maken ieder vrachtwagen op een milieuvriendelijke manier schoon. Hierdoor kunt u zich aan uw bedrijfsmatige schema’s houden zonder  extra kilometers te verbruiken.

Mobiele Truckwash verbetert uw reputatie

Het uiterlijk van uw semi-vrachtwagens en wagenpark zegt veel over uw bedrijf en haar praktijken. Een consistente mobiele truckwash met de professionals van Ardil Cleaning zorgt ervoor dat u de juiste boodschap over uw trucks uitstraalt.

Uw vrachtwagen is een advertentie op wielen en potentiële klanten zullen niet geneigd zijn om uw transportbedrijf in te huren als het er niet naar uitziet dat uw vrachtwagens goed onderhouden en schoon zijn. Potentiële werknemers zullen ook willen werken voor een bedrijf dat zijn vrachtwagens schoon houdt.

Het verschil met Truckwash van Ardil Cleaning

Of u ons nu nodig hebt voor het wassen van één vrachtwagen of een heel wagenpark, het inhuren van Ardil Cleaning voor een hoogwaardige mobiele vrachtwagen is een van de beste beslissingen die u voor uw voertuigen kunt nemen. We zijn er trots op dat we bedrijven in Nederland en België helpen bloeien en dat we al onze klanten als familie behandelen.

Uw voordelen met Ardil Cleaning:

Bel ons vandaag nog op +31629033563 of vraag een vrijblijvend offerte aan via onze website.